Swipe or scroll your mouse over the image to see more

Bolney

A courtyard areas which was part of a much larger scheme. The access through the area was of key importance as the entrance from the parking was adjacent to the courtyard. The garden needed to provide a spot to sit and eat that also looked good through all the seasons too. The box topairy provides a formal structure and back drop for the drifts of herbaceous planting that help to create a scheme that is soft and welcoming.

“Alex was a pleasure to work with, understanding our brief probably more than we did! ┬áHe took us right from the design stage, through the build and finally the planting, even revising our plans effortlessly when we came across build issues. He has created the most gorgeous courtyard which is now our favourite place to be in the garden. The space has transformed from an area we passed through to one where we can sit with our friends and family and enjoy the beautiful planting scheme that offers something new to take in every time we look. Thank you so much Alex!”

Kerry Kolade

< Previous garden
> Next garden